Eli kuvat minimejä, sori, seuraavas isompii. Ei keksi muuta sanottavaa... Niin, on siis mun eka, oon khyllä seuraillut muitakin supersuosittuja simstarinotia ja älseitä :D !!!OSASSA KIROILUA!!! Joomoi, osaan ------------------------->

_______________________________________________________________________________

Ah. Tässä pienessä talossa Mursutie kakkosessa asustelee neljä vampyyriä, joista kolmesta tämä tarina kertoo. Kuten kaikki tarinat, tässäkin on alku, keskikohta ja loppu. Ja tämä on tämän tarinan alku, kuten varmasti ymmärsitte.

Todellinen aamuvirkku Katerina Tatia nousi punamustasta arkustaan tasan kello kolme. Aurinko ei nimittäin ollut enään kovin korkealla, ja muutenkin täksi päiväksi oli luvattu pieni raekuuro jossain vaiheessa.

Katerina nousi vaivalloisesti ylös ja lähti keittiöön tekemään aamupalaa. Näyttää olevan yhtä Sagen lempiruuista, tosin Tatia ei sitä tiedä. Mutta hänkni sattuu tykkäämään siitä - Jogurttia sekä raikkaita hedelmiä. Sagen yksistä suurista ihmettelyn aiheista onkin se, miksi vampyyrit syövät. Tai käyvät vessassa. Seon suuri mysteeri hänelle.

Kas, Sagekin oli heräillyt parikymmentä minuuttia myöhemmin haistaessaan tuoreet hedelmät ja jogurtit. Tai sitten hänelle tuli jano. ''Äwäwäää, misson verta, kuolen janoon. Ennoo juonu niinkun... Ootas, lasken... 10 tuntii? Ihasama, haluun verta nyyyt!'' Sage tilitti ja sai melkein sydänkohtauksen, kun Rose tuli huoneestaan ulos. Hän oli herännyt Sagen valitukseen.

Vanhin vampyyri Katerina nauroi hetken äänettömästi. ''Neon tuolla jossain jääkaapin suunnassa...'' hän sanoi ja toi tuolit pöydän ääreen. ''Vau, tuol on taas yks boksi. Ettekste oikeesti kahenkaa vuoden jälkee oo purkanu kaikkia kamojanne?'' Sage kysyi kävellen jääkaapille.

Sage katseli ympärilleen. ''Missä täällä? Jääkaapin päälläkö? Vai jääkaapissa?''

''Seon sen miniseinän toisella puolella, pöydällä!'' Katerina mumisi suu täynnä jogurttia, banaania ja mansikoita, joten Sage ei kuullut kuin mutinaa.

''Lol, tos ammees eioo sitä tulppaa, kaikki vesi valuu pois.'' Rose sanoi ja alkoi sitten hymyilemään Sagen tyhmyydelle.

''Aaargh, missä se on?!'' Sage raivosi ja tutkiskeli jääkaappia.

Kavuttuaan kaiken ulos jääkaapista, laittaen ne takaisin ja katsoen vielä sen päältä, Sage luovutti ja istuutui syömään ihanaa jogurttiansa. Rose tuli verilasin kanssa hänen viereensä ja Rosea alkoi yhtäkkiä äklöttämään se, kuinka Sage hotki jogurttia ja hedelmiä suuhunsa. ''Hyi helevetti, saat tän mun lasin jos lopetat.'' Sage nyökkäsi ja työnsi kulhon sivuun. Tatia oli mennyt laittamaan arkivaatteet päälle.

(sorikun näkyy nui D:) Sage oli juonut puolet verilasissa olleesta verestä ja alkoi katselemaan, kuinka Tatia kirosi astianpesukonetta. Rose oli tässä välissä painunut suihkuun.

''C'moon tytöt, lähetään STADIIN!'' Katerina Tatia kiljaisi ja ryntäsi huoneeseensa. Rosekin oli juuri tullut suihkusta ja ehti kuulemaan tämän. Sage meni omaan huoneeseensa laittamaan hiuksiaan ja valitsemaan mekkoa.

''Muistihan kaikki piilarit?'' Tatia kysyi ja kummastakin huoneesta kuului Kyllä-huuto. Tatia tykkää paljon punaisesta, koska hänen oikealla ihollaan se näytti hyvin kauniilta ja sopi siihen täydellisesti. Vaikka Tatia muille muuta väittää, niin kyllä se näin vaaleassakin ihossa näyttää uskomattoman ihanalta.

Sage tuli muutamaa sekunttia Rosen jälkeen huoneeseen. ''Vau, lähen ekaa kertaa teiän kanssa ulos. Te jätätte mut varmaa sammuneena jonnekki kämäsee vessaan!'' Sage sanoi ja Rose nauroi. Pakko tässä välissä sanoa, että Sage on tosi kaunis, vaikka noi muutkin on suorastaan jumalattaria kauneudessa *_*

''Älä nyt, siitä tulee hauskaa! Me otetaan pari drinksuu liikaa, tanssitaan...''

''... Ja me aiotaan tykkää tästä illasta ihan hitosti!'' Rose julisti ylväästi. Sage sekä Tatia hymyili Rosen innokkuudelle.

''Missäs hemmetissä se Dee on? Kello onjo kymmentä yli kaheksan! Se lupas ajaa meiät sinne yökerhoon!'' Rose muisti yhtäkkiä katsottuaan kelloon. Sage oli oikeastaan vain kerran takaapäin nähnyt ''Deen'' vilaukselta. Hän ei edes tiennyt tämän oikeaa nimeä. Mutta sitä varmanakin kutsuttiin Deeksi, Sage mietti.

''Niijoo! Sillon kauhee hedari enkä muutenkaa saanu sitä hereille, niin että mä ajan teiät sinne.'' Tatia sanoi ja lisäsi: ''Ostin uuen autonki.''

''Sä? Rousku (Roselie) sano, että meinasit ainaki sata kertaa tapattaa Rouskun kun se oli sun kyydissäs!'' Sage sanoi nauraen. Rosea hymyilytti Rousku-sana.

''Hauskaa, Rose. Ja nyt kyytiin, tai ette tuu edes mukaan.'' Tatia uhkaili virnistäen ja lähti kävelemään ulos uudelle urheiluautolleen. Sage ja Rose seurasivat häntä hetken päästä.

Katerina Tatia avasi uuden urheiluautonsa oven ja paiskasi sitten oven kiinni. Elii, ensin auto päälle, sitten radio, valot, kamut kyytiin, Geepeeässälle vähän puheenaihetta... Tatia muisteli itsekseen puoliääneen.

''Mut tähä mahtuu vaan yks!'' Rose huudahti ja katsoi etupenkkiä. Jep, ei ollut takapenkkejä. Jokin takajuttu, muttei takapenkkejä. ''Luoja paratkoon, seuraavalla kerralla MÄ valitsen auton!'' Rose huusi. ''No, mävoin kävellä tällä kertaa.'' Rose lisäsi.

''No kävele.'' Sage sanoi ja paiskasi auton oven Rosen nenän edestä kiinni. ''Jumalauta, Sage ulos! Rose, sisään sieltä! Älä laita turvavöitä kiinni, tyhmä. Sage, istuppa siihen Rouskusi sykkyyn. Hienoa! Nytse turvavyö kiinni... Täydellistä!'' Tatia ohjeisti. ''Miks mä joudun oleen penkkinä?'' Rose kysyi turhautuneena. ''Koska painat enemmän, siksi sua kutsutaankin Rouskuksi!'' Kate huudahti ja peruutti pihatieltä. ''Sinä senkin...!'' Rose sanoi vetäisten samalla henkeä ja naurava Kate seurueineen katosi.

''Luoja soikoon se oli kamalaa...'' Rose sanoi ja Tatia sekä Sage nauroivat. ''Vika baaritiskillä tarjoaa kymmenen kierrosta!'' Rose huudahti nopeasti, muuttui lepakoksi, jonka jälkeen kate muuttui lepakoksi. Sage tyytyi juoksemaan, koska ei osannut temppua vielä.

Niinpä Sage joutui maksamaan kaikkien juomat, enemmänkin kuin kymmenen kertaa.

''Tanssimaan!'' Roselie huudahti, vaikka hän vain kopioi Tatian ajatukset.

Kaikki tanssivat, ja simejä tuli lisää kokoajan. Rose kaatuili vähän väliä, ja tällähän ei ole mitään tekemistä kännin kanssa, vai mitä?

Tässä välissä Rose ja Tatia menivät juomaan ja pelaamaan juomapeliä, kun Sage paineli innoissaan ja peloissaan ''magneettihökkyrään.''

YHtäkkiä jokin meni pahasti vikaan ja Sage lenteli ympäri ämpäri kunnes putosi kyydistä.

En enää ikinä mene tähän pirun laitteeseen... Sage kuiskasi vaivalloisesti, yskäisi pari kertaa ja lähti baaritiskille kavereidensa seuraan.

Tytöt tanssivat yli keskiyöhön saakka, kunnes lähtivät umpikännissä kotiinsa AUTOLLA, jolloin he saivat kymmenet sakot, vahingoittivat kymmeniä puita, ryöstivät veripankin, tönäisivät autollaan armeijapoikia ojaan, ajoivat kolme kertaa punaisia päin ilman sakkoja ja yhden kerran vaarantivat liikenteen ilman sakkoja. Ja tämän kaiken he tekivät sen kotimatkaan kuluvan puolen tunnin aikana.

''PYJAMABILEET!!! TANSSITAAAN!'' Sage huusi ja jokainen alkoi tanssia Call Me Mayben tahdissa.

He lauloivat välillä tuntemiensa biisien kertosäkeitä ja esittivät laulavansa mikkiin samalla kun keikuttelivat lanteitaan. ( reps xd )

KAKSI TUNTIA, KYMMENEN MINUUTTIA JA VIISIKYMMENTÄ YHDEKSÄN SEKUNTTIA MYÄHEMMIN

''Pyjamabileet!'' känninen Sage kirkui ja paiskosi Tatiaa vaaleansinisellä tyynyllä. Höyhenet lentelivät ulos tyynyistä ja koristivat ilmaa heidän ympärillään.

''Eii enää, nyth me katotaanki leffaa!'' Katerina ilmoitti ja Sage sekä Rose kirkaisivat myöntymisen merkiksi. Ihmettelen, miksei Dwight ole herännyt.

''Yhyhyyy! Eiiii! Byääh! Yhyy! Miksi kaikki coolit tyypit kuolee?! Yääh, yääh, byääh!'' jokainen vampyyrineiti huusi vuorotellen ja itki.

''Ja nyt nukkumaan! Kello onjo kuusi!'' Rose julisti ja jokainen hipsi vähin äänin nukkumaan känninsä poies.

_________________________________________________________________________________________

Okei, siinä oli ensimmäinen jakso :D Kuvat oli kökköjä ja pieniä, eikä niitä oltu muoksittu. Oikeastaan kuvat eivät olleet mitään verrattuna esim. Lc Eternityn kuviin, muttaa... Eivoi mitään :D Kommentteja, maybe? Oliko hyvä osa, mistä piditte eniten, haluatte kysyä ladatuista, mikä tekisi tarinasta paremman...? Otan vastaan kritiikkiä, mutta ei kiitos mitään: ''Tää oli paska! Ihan kauhee!'' vaan voi perustella ja ei kiitos kommentteja kökkökuvista, yritän parantaa kuvien laatuu :) Eli kommentteja saa jättää! :)